Under dessa två veckor jag inte bloggat har jag typ helt glömt att jag ens har en blogg. Inte förens Hilda tog upp det igår kväll så kom jag på det. Måste bli bättre på det, inte bara för att Hilda är jobbig när hon tjatar, men också för att bloggen är ett sett för mig att reflektera över min dag, ta det lungt en stund och bara skriva. 
 
Tänker inte skriva en sammanfattning av dessa två veckor, har inte gjort så mycket alls faktiskt. Men lite bilder kan ni få


Bilder från förr förra helgen, efter Ollies film kväll. Det blev jag, Ollie, Eme, Felle, Alexandra och Loke. Vi såg This means war, Hunger Games, Hangover. På morgonen såg vi skräckfilmen Prom Night. 
 
Gruppbild från förra veckans träning. 
 
Igår var det sista träningen för terminen i Ystad. Litta sorgligt, kände mig krasslig så jag presterade inte på så hög nivå. Stannade hemma sen på kvällen när dom andra åkte på kalas hos en släkting, kände mig helt slut. 
Skulle egentligen till min faster och städa idag men jag mådde fortfarande dåligt så det blev inte så. 
 
Den kommande veckan blir det skola och på torsdg-söndag blir det Batizado (gradering) i Malmö. Inte min grupp som ska graderas men ska dit och träna och fota/filma :) 
 
Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag gå och lägga mig tidigt :D